Se rade martzipanul. Folosind mixerul amestecam martzipanul, untul, zaharul pudra, laptele condensat si nuca de cocos. Se acopera mixtura si se lasa l
Se rade martzipanul.
Folosind mixerul amestecam martzipanul, untul, zaharul pudra, laptele condensat si nuca de cocos.
Se acopera mixtura si se lasa la frigider cel putin doua ore.
Se scoate si se fac bile de 2 cm diametru. Se pun pe o tava cu hartie pergament si se dau la congelator pentru aproximativ o ora.
Intrun vas, pe bain-Marie sa pun ciocolata alba si untul, se amesteca usor, se adauga culoarea preferata cate o picatura odata si se amesteca pana la omogenizare.
Cu o scobitoare se iau bomboanele si se dau prin ciocolata.
Cu o furculita se scot usor bomboanele din scobitoare.
Se lasa pe o farfurie in congelator pana cand se servesc si se aranjeaza frumos.
Reteta Bomboane de martzipan a fost propusa de MC
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porc
Comentarii