Ornamente torturi

Reteta Coji de portocale confiate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie cojile de portocale in 4-6 felii intregi, egale. Se tin 3 zile in apa rece, se schimba de 2-3 ori pe zi, dupa care se scurg de apa si se pun

ingrediente

   1 kg coji de portocale
   1
   4 kg zahar

mod de preparare




Se taie cojile de portocale in 4-6 felii intregi, egale. Se tin 3 zile in apa rece, se schimba de 2-3 ori pe zi, dupa care se scurg de apa si se pun la fiert aproximativ 2 ore, pana se inmoaie. Se scurg, se toarna peste ele apa rece si se lasa sa stea asa 2 ore. Se pun apoi cate 2-3 coji, una peste alta si se storc bine cu ambele maini. Se pun circular intr-un vas, se toarna peste ele un sirop facut din apa si zahar si se lasa sa dea in 2-3 clocote, dupa care se iau de pe foc si se lasa sa stea pana a doua zi. Se scurge apoi siropul, se lasa sa dea in clocot si se adauga 200 gr zahar. Se toarna siropul peste cojile de portocale si se lasa sa fiarba. Se repeta aceasta operatiune de 4 ori. A patra zi se adauga restul de zahar si se lasa sa fiarba 30 de minute, pana ce siropul se leaga.
Se folosesc la ornarea torturilor, prajiturilor.





Alte retete de dulciuri:





Tort diplomat Placinta cu mere Prajituri simple
Incearca si Praf de zane
Daca ti-a placut reteta noastra "Coji de portocale confiate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ornamente torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.