Zaharul impreuna cu apa se pun la fiert, apoi dupa ce s-a legat compozitia se adauga fructele taiate in sferturi. Se lasa sa fiarba in sirop pana cap
Zaharul impreuna cu apa se pun la fiert, apoi dupa ce s-a legat compozitia se adauga fructele taiate in sferturi. Se lasa sa fiarba in sirop pana capata aspect sticlos. Se ia apoi vasul de pe foc, fructele se scot usor, se pun pe un platou si se lasa la racit.
Se folosesc ca garnitura la budinci de orez sau decor pentru torturi.
Alte retete de dulciuri:
Gogosi pufoase Chec pufos Tort diplomat
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!
Ciorba ruseascaAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosOhhhh, de cand asteptam sa mananc o astfel de ciorbita!!! De mult timp imi zboara gandul spre o ciorbita de fasole cu...
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii