Ornamente torturi

Reteta Gelee de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune sa se topeasca 250 gr. zahar in jumatate litru de vin alb bun. Se adauga zeama de la 6 portocale mijlocii, putina coaja de portocala si 10 foi

ingrediente

   250 gr. zahar
   o jumatate litru de vin alb bun
   6 portocale mijlocii
   10 foi de gelatina

mod de preparare

Se pune sa se topeasca 250 gr. zahar in jumatate litru de vin alb bun. Se adauga zeama de la 6 portocale mijlocii, putina coaja de portocala si 10 foi de gelatina, muiata cu 2-3 linguri de apa calda. Se toarna intr-o forma un strat de grosimea degetului, se aseaza in rond un rand de felii de portocale, se toarna restul de zeama si se da la gheata.
Incearca si Pasta de zahar
Daca ti-a placut reteta noastra "Gelee de portocale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ornamente torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite