Ornamente torturi

Reteta Praf de zane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Åži acum reteta: un albus de ou batut cu furculita dar ATENÅ¢IE nu sa faca spuma numai sa se dezlege. Apoi punem putin

ingrediente

   un albus de ou
   putina gelatina cam cat am lua cu trei degete
   2 sau 3 lingurite de apa

mod de preparare

Åži acum reteta: un albus de ou batut cu furculita dar ATENÅ¢IE nu sa faca spuma numai sa se dezlege. Apoi punem putina gelatina cam cat am lua cu trei degete (nu mai multa ca se face albusul gel) se pune la hidratat in 2 sau 3 lingurite de apa si se lasa 30 minute. Punem gelatina la dizolvat la microunde sau pe apa calda, dar sa fie dizolvata complet si se toarna in albus. Pe o bucata de sticla (cum ar fi de geam) se intinde cu un penson in strat nu prea gros, dar nici prea subtire. Am pus colorant rosu pentru a va arata grosimea stratului de albus. Se lasa asa la temperatura camerei sau langa o sursa de caldura cam 12 ore. Sa nu-l puneti la cuptor ca se albeste si isi pierde luciul. Dupa uscare se rade de pe sticla cu un cutitas.

Se pastreaza intr-un recipient bine inchis ferit de umezeala. Sclipiciul rezultat se pudreaza pe tort sau decoruri dupa ce acestea s-au uscat. Reteta propusa de FLOARE DE COLT 5
Incearca si Fructe glasate
Daca ti-a placut reteta noastra "Praf de zane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ornamente torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite