Dulciuri

Reteta Panna cotta cu cirese

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 3h 
Bianca raluca Panazan postat de
Postat pe: 14-06-2016
Adaugă în cartea de bucate
Dulciuri cu fructe

ingrediente

4 portii

   300 g cirese
   100 g zahar
   300 ml lapte
   200 ml smantana lichida
   3 linguri apa
   1 baton de scortisoara
   1 lingurita extract de vanilie
   10 g gelatina granule

mod de preparare

Ciresele se spala bine, se scot samburii si se pun intr-o craticioara impreuna cu zaharul, apa si batonul de scortisoara. Se lasa pe foc cam 15 minute, pana se obtine un sos mai gros. Se scoate batonul de scortisoara si se pune extractul de vanilie. Se opresc 8 linguri din compozitia de cirese. Restul se paseaza cu un mixer vertical pana devine o crema fluida. Gelatina se hidrateaza cu 3 linguri de apa si se lasa deoparte. Laptele se amesteca cu smantana lichida, se pune pe foc pana se incalzeste,se adauga gelatina pana se dizolva complet gelatina. Laptele se pune peste pasta de cirese pasata,se toarna in forme si se dau la frigider pentru 3-4 ore sau pana a doua zi. Cand serviti se pune sosul de cirese.
Incearca si Galuste cu prune
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cirese" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.