Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Albinute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca untul cu zaharul si mierea pana devine cremos, adaugam ouale, vanilia, si amestecam bine.
Adaugam faina amestecata cu faina de porumb, prafu

ingrediente

   200 g margarina
   unt
   100 g zahar
   50 g miere
   1 ou
   vanilie
   2 cani faina
   80 g faina de porumb
   1 lingurita praf de copt
   jumatate lingurita de sare
   jeleuri fructe

mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul si mierea pana devine cremos, adaugam ouale, vanilia, si amestecam bine.


Adaugam faina amestecata cu faina de porumb, praful de copt si sare. Amestecam bine la viteza mica.


Acoperim (folie) si lasam la frigider cateva ore, sau peste noapte.


Impartim aluatul in 24 bucati, dam fiecareia forma de minge alungita/oval. Asezam in tava neunsa, la distanta de 5 cm una de cealalta. Coacem 10-12 minute, la 190 gradeC, pana se auresc usor. Racoriti 2 minute in tava, apoi scoateti pe gratar si lasati sa se raceasca complet.

Se decoreaza cu jeleuri.Reteta Albinute a fost propusa de PaulaM





Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca si Fursecuri Bucuresti
Daca ti-a placut reteta noastra "Albinute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.