Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Bastonase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Bastonasele sunt delicioase si se fac din oua, miere, zahar, faina, amoniac si bicarbonat.

ingrediente

   1 ou
   2 linguri de miere
   200 g zahar
   250 g faina
   bicarbonat
   amoniac
   100 g nuca de cocos
Glazura:
   250 ml apa
   200 g zahar
   100 g cacao si
   50 g unt.

mod de preparare

Pentru bastonase se framanta un aluat din care se coc doua foi. Dupa ce s-au racit, se umplu cu gem de caise si se lasa de azi pe maine. Apoi se taie bastonase, care se glazureaza cu cacao si se dau prin nuca de cocos. Glazura se face din 250 ml apa, care se fierbe cu 200 g zahar, 100 g cacao si 50 g unt.


Dupa ce s-a racit, glazuram bastonasele, le dam prin 100 g nuca de cocos si le servim.

Incearca si Pesmeti aromati cu nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
desert dulciuri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.