Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Batoane cu zmeura si cocos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Batoane de ovaz cu seminte si merisoare"
 
1. Se mixeaza untul cu zaharul si cu vaniglia. Se adauga galbenusurile pe rand. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga cate putin compozitie

ingrediente

   25g unt moale
   90g zahar
   aroma de vaniglia
   2 galbenusuri
   250g faina
   1/2pliculet praf de copt
   2 linguri lapte (eu am pus 3)
   160g marmelada de zmeura
   50g arahide macinate
   80g cirese confiate (eu n-am mai pus)
   Ingrediente pt stratul de albus: 2 albusuri
   125g zahar
   1 lingurita coaja de portocala rasa
   45g cocos
   30g orez expandat

mod de preparare

1. Se mixeaza untul cu zaharul si cu vaniglia. Se adauga galbenusurile pe rand. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga cate putin compozitiei.Se adauga si laptele si se amesteca pana devine o compozitie vascoasa. In tava unsa si cu hartie de copt se aseaza cu mana compozitia.


2. Se unge cu marmelada de zmeura Si se presara arahidele macinate. Apoi se bat spuma cele 2 albusuri la care se adauga zaharul, apoi coaja de portocala (eu am pus si de lamaie) .La sfarsit se adauga cocosul si orezul expandat.


3. Compozitia se intinde deasupra prajiturii si se pune la cuptorul preincalzit la 160°C timp de 30-35minute pana devine aurie


upa copt am lasat-o la racit, am taiat apoi sub forma de barete si capatul fiecarui baton l-am inmuiat in ciocolata topita si-am lasat la uscat.
Pofta buna!





Reteta Batoane cu zmeura si cocos a fost propusa de dora_m pe forum culinar.ro





Alte retete cu cocos gasiti aici:


Delicatese cu cocos,


Banane in aluat de cocos
Incearca si Fursecuri cu lamiie
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu zmeura si cocos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.