Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Betisoare cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru betisoarele cu nuca aveti nevoie de nuca macinata, zahar pudra, ou si 1 galbenus.

ingrediente

   280 g nuca macinata
   280 g zahar pudra
   1 ou si
   1 galbenus
glazura:
   1 albus
   140 g zahar vanilat si
   coaja rasa de lamaie.

mod de preparare

Aluatul pentru betisoarele cu nuca se framanta bine si se intinde o foaie subtire: se bat albusurile bine si se amesteca pe rand cu zaharul vanilat si coaja de lamaie. Pentru glazura se amesteca: 1 albus, 140 g zahar vanilat si coaja rasa de lamaie. Glazura trebuie batuta pana ce devine alba si se intareste. Se intinde peste foaia de aluat, se taie betisoare mici si lunguiete, se aseaza pe o tava unsa si se coc la foc moderat.


Betisoarele cu nuca se servesc glazurate.

Incearca si Pricomigdale usor de preparat
Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare cu nuca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.