Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Biscuiti bicolori, impletiti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
PaulaM postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz si stafide (reteta video)"
 
Se cern impreuna fainurile si zaharul si se adauga untul bucatele.
Se amesteca pana se obtin firimituri.
Se adauga oul si laptele rece si se omogen

ingrediente

   310 g faina
   60 g faina de orez
   250 g zahar pudra
   185 g unt
   1 ou
   20 ml lapte
   20 g cacao fara zahar

mod de preparare




Se cern impreuna fainurile si zaharul si se adauga untul bucatele.


Se amesteca pana se obtin firimituri.


Se adauga oul si laptele rece si se omogenizeaza.


Se imparte aluatul in 2 parti, se adauga cacao intr-una si apoi se formeaza din fiecare aluat cate o sfera, care se inveleste in folie si se lasa 30 minute la frigider.


Se formeaza suluri de 10 cm lungime (groase cam cat un creion, poate chiar si mai mult) si se impletesc bicolor.


Se coc pe hartie de copt, 15 minute la 175 grade C.


Daca e prea cald, se poate introduce tava, cu fursecurile gata formate in frigider-pentru 10 minute.
Se pot servi la o ceasca de lapte ori de cafea.


Alte retete recomandate:
Incearca si Biscuitii bunicii
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti bicolori, impletiti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.