Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Biscuiti cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 
Nicolescu_34568 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca untul la care se adauga ouale unul cate unul, apoi zaharul pudra, faina si vanilia. Aluatul obtinut trebuie sa fie moale. Se pune in sprit s

ingrediente

   Pentru 2 portii: 800 gr. unt
   400 gr. zahar pudra
   5 oua
   1.100 kg faina
   2 pachetele zahar vanilat
   glazura de ciocolata din plic sau preparata in casa
   gem
   fistic (aprox. 300 gr.) nesarat
   prajit si taiat bucatele mici - nu macinat
   eventual taiat cu robotul de bucatarie

mod de preparare

Se freaca untul la care se adauga ouale unul cate unul, apoi zaharul pudra, faina si vanilia. Aluatul obtinut trebuie sa fie moale. Se pune in sprit si se coc forme direct in tava, cam 8-10 minute. Se lipesc cate 2 cu gem si jumatate din ele se cufunda in glazura de ciocolata calda, dupa care se dau prin fisticul zdrobit.
Incearca si Cornulete cu ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.