Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Biscuiti Moldova

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
berdeu elena 3093 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb tare ouale, dupa care se scot galbenusurile si se amesteca, formind un aluat uniform, cu restul ingredientelor. Aluatul se pune la rece, dupa

ingrediente

   6 oua
   200 gr. margarina
   faina cit e necesar
   nuci sau alune macinate pentru glazura: 200 gr. unt
   200 gr. zahar
   40 gr. ciocolata

mod de preparare

Se fierb tare ouale, dupa care se scot galbenusurile si se amesteca, formind un aluat uniform, cu restul ingredientelor. Aluatul se pune la rece, dupa care se modeleaza mici gogosele si se tavalesc foarte bine in nucile macinate. Dupa ce s-au copt, gogoselele se glazureaza cu glazura preparata in prealabil: se pun ingredientele la o baie de apa pina se omogenizeaza tot.
Incearca si Fursecuri simple
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Moldova" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite