Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Bulgarasi de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:35m 
moliuska postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Reteta de bulgarasi de ciocolata este reteta perfecta pentru toti iubitorii de praline. Este foarte usor de realizat acasa, si va puteti bucura de acelasi gust ca si cel al bomboanelor din comert.

ingrediente

   2/3 pahare de zahar
   300g unt
   2 pahare de faina
   1/2 pahare de cacao
   2 pahare de nuci maruntite
   1 pachetel de vanilie
   un virf de cutit de sare.

mod de preparare

Pregatirea bulgarasilor de ciocolata:


 




Se amesteca zaharul cu untul si se adauga un virf de cutit de sare. Se bate cu mixerul pina se obtine o masa pufoasa, dupa care adaugam un pachetel de vanilie. Faina se amesteca cu cacao, iar apoi se amesteca cu masa pregatita anterior. Adaugam nucile maruntite si punem masa obtinuta la rece (in frigider) pentru 2 ore. Apoi facem din aceasta masa bulgarasi cu diametrul de 3 cm. Asezam bulgarasii pe tava la o distanta de 5 cm unul de altul. Se coc timp de 20 minute la temperatura de 150C.


Optional se poate inlocui nuca, cu bucati de migdale foarte bine maruntite sau fistic.

Incearca si Duhuri
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite