Se amesteca zaharul cu untul si se adauga un virf de cutit de sare. Se bate cu mixerul pina se obtine o masa pufoasa, dupa care adaugam un pachetel de vanilie. Faina se amesteca cu cacao, iar apoi se amesteca cu masa pregatita anterior. Adaugam nucile maruntite si punem masa obtinuta la rece (in frigider) pentru 2 ore. Apoi facem din aceasta masa bulgarasi cu diametrul de 3 cm. Asezam bulgarasii pe tava la o distanta de 5 cm unul de altul. Se coc timp de 20 minute la temperatura de 150C.
Optional se poate inlocui nuca, cu bucati de migdale foarte bine maruntite sau fistic.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe