Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
Simonici postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fac bile din ingredientele de aluat, care se pun in tava la cuptor, apoi se scobesc cu un cutit cu varf si se umplu cu crema, lipindu-se cate doua.

ingrediente

   1 pahar de zahar
   1 pahar de ulei
   3 oua
   un praf de copt
   faina cat cuprinde
   mirodenii
   Crema: caisele sfaramate se amesteca cu gem acrisor si nuca macinata si mirodenii

mod de preparare

Se fac bile din ingredientele de aluat, care se pun in tava la cuptor, apoi se scobesc cu un cutit cu varf si se umplu cu crema, lipindu-se cate doua. Se dau prin vopsea alimentara, apoi prin zahar tos.
Incearca si Cornulete cu smantana si untura
Daca ti-a placut reteta noastra "Caise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.