Laptele, mierea, zaharul si untul se incalzesc putin la microunde pana se topesc. Se adauga 2/3 din faina amestecata cu praful de copt, cacaoa, si aro
Laptele, mierea, zaharul si untul se incalzesc putin la microunde pana se topesc.
Se adauga 2/3 din faina amestecata cu praful de copt, cacaoa, si aromele si se amesteca bine.
Infainati masa de lucru, turnati aluatul peste, presarati faina, si framantati adaugand faina, pana nu se mai lipeste de maini.
Dati 1 ora la rece.
Intindeti aluatul pe masa de lucru infainata, subtire si decupati. Se coc la 180°c circa 7 minute.
Le puteti orna cu ciocolata, albus batut cu zahar, umple cu diferite creme sau cu gem, etc.
Pofta buna!
Reteta Cele mai simple fursecuri a fost propusa de Bianca-21 pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri: Fursecuri arabesti
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm vrut sa-mi danseze si mie balerina asta,ca doar am implinit 300 de retete.I-am promis ca-i fac o fusta frumoasa,acum ca...
Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii