Cand am vazut aceste “fursecuri” Chocolate Crinkles la Laura Adamache, pot sa spun ca a fost dragoste la prima vedere :) Sunt atat de dragute, iar de gust sa nu mai vorbim....
Mixam ouale impreuna cu zaharul pana isi deschide culoarea si devine spumoasa. Pe baie de aburi vom topi ciocolata impreuna cu untul. Usor calduta o turnnam treptat peste galbenusuri si mixam in continuare pana se omogenizeaza complet, dupa care incorporam faina amestecata cu praful de copt, sarea si zaharul vanilat. Amestecam bine si vom obtine un aluat de consistenta unei creme mai groase pe care o lasam in frigider peste noapte sau cel putin 3 ore.
Formam bilute nu foarte mari, pe care le dam prima data prin zahar, apoi prin zahar praf si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le dam la cuptorul preincalzit si coacem maxim 10-15 minute. Este foarte important sa nu depasim acest timp deoarece fursecurile Chocolate Crinkles se vor usca prea tare dupa ce se racesc.
Pofta Buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe