Am curatat perele si le-am pus in blender. Am adaugat vreo 3 linguri de ulei si au iesit 500 ml sau 2 cups de piure de pere. In Ken am pus 4 oua cu 2
Am curatat perele si le-am pus in blender. Am adaugat vreo 3 linguri de ulei si au iesit 500 ml sau 2 cups de piure de pere. In Ken am pus 4 oua cu 200 de grame de zahar si am amestecat pana ce erau umflate si spumoase, dupa care am adaugat piureul de pere. Am coborat la minim viteza Ken-ului si am adaugat 400 de gr de faina amestecata cu o lingura rasa de praf de copt si am pus in forma. Am copt o ora la 180 grade C, dar am facut si proba cu scobitoarea pana ce iese curata.
Reteta Colacel pentru micul dejun a fost propusa de Adriana Nicoleta Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradNu prea am folosit conserve de nici un fel, dar acum, cu varsta am prins de gustul lor. Astazi am facut mancare de fasole din...
Reteta de mancare rapida de fasole boabe de postIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii