Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Congoleze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
anghel MADALIN 3108 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se mixeaza margarina pana se face pasta apoi se adauga restul ingredientelor continuand mixarea in urmatoarea ordine: zahar pudra, zahar vanilat, esen

ingrediente

   50g margarina
   250g cocos
   150 g zahar pudra
   150 g faina
   un plic praf copt
   4 linguri lapte
   un plic zahar vanilat
   esenta de rom

mod de preparare

Se mixeaza margarina pana se face pasta apoi se adauga restul ingredientelor continuand mixarea in urmatoarea ordine: zahar pudra, zahar vanilat, esenta rom, faina+praf copt, laptele, cocos ras.
Va rezulta un aluat consistent care se portioneaza cu o lingurita si se da la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de prajituri si margarina. Se tin la cupor pana prind o nuanta maronie, se scot si se lasa sa se raceasca dupa care se desprind dupa tava.

Se servesc reci.
Incearca si Trufe tavalite
Daca ti-a placut reteta noastra "Congoleze" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite