Intr-un castron se pun faina, untura, zaharul vanilat, oul intreg, smantana si se amesteca pana se formeaza o coca. Aceasta se intinde cu un sucitor d
Intr-un castron se pun faina, untura, zaharul vanilat, oul intreg, smantana si se amesteca pana se formeaza o coca. Aceasta se intinde cu un sucitor dupa care se taie aproximativ patrate sau dreptunghiuri potrivite. Se pune aproximativ o lingurita de dulceata rasa in mijloc si se ruleaza. Nu se pune multa dulceata ca sa nu iasa din cornulete in timpul coacerii. Se pun in tava unsa cu untura si se baga la cuptorul in prealabil incalzit, la foc potrivit, pana se rumenesc. Se scot din tava si se pudreaza calde cu zaharul pudra.
Se servesc reci, ca desert.
Alte produse de panificatie pe care vi le recomandam
Placinta cu dovleac
Chec pufos
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii