Margarina moale, se freaca spuma. Se adauga apoi apa clocotita cu sare, o lingura de zeama de lamaie, sare si se amesteca bine. Se toarna apoi faina i
Margarina moale, se freaca spuma. Se adauga apoi apa clocotita cu sare, o lingura de zeama de lamaie, sare si se amesteca bine. Se toarna apoi faina in ploaie si se framanta aluatul bine, dupa care se lasa la rece 2 ore. Nucile maruntite se amesteca impreuna cu marmelada si coaja rasa de lamaie. Aluatul se intinde in foi mici, se taie in raza fiecare foaie si se umple cu marmelada. Se ruleaza in forma de cornulete si se pun pe o tava, care se introduce in cuptor, la copt.
Se servesc dupa ce s-au racit, presarate cu zahar pudra.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura nuci umplute
Cornulete cu rahat
Prajitura snikers
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsEste un fel de mancare delicios pentru iubitorii de carne de miel. Pentru a simti savoarea carnii secretul este sa folositi...
Mancare de miel cu cartofi si mentaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii