Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Cornulete de post din aluat dospit

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
retete123 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se pune drojdia intr-un castron impreuna cu uleiul, borsul, mirodeniile si se amesteca. Se adauga faina, se framanta aluatul 20 de minute, dupa care s

ingrediente

   200 ml ulei
   100 ml bors
   20 g drojdie de bere
   200 g faina
   coaja rasa de lamaie
   vanilie
   gem de portocale
   gem de caise

mod de preparare

Se pune drojdia intr-un castron impreuna cu uleiul, borsul, mirodeniile si se amesteca. Se adauga faina, se framanta aluatul 20 de minute, dupa care se lasa la crescut 1 ora. Apoi se intind foi subtiri, care se taie in patrate, iar in mijlocul fiecarui patrat se pune o lingurita de gem. Se ruleaza formand cornulete, care se pun pe o tava unsa cu ulei si se coc la foc potrivit, timp de 35 de minute.
Se pot presara cu zahar pudra.





Alte retete recomandate:


Prajitura de post, cu meret


Cornulete cu nuca


Prajitura cu gem de caise
Incearca si Turta dulce glazurata cu scortisoara
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post din aluat dospit" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.