In prima faza se amesteca faina cu margarina pina se omogenizeaza, dupa care se adauga galbenusurile, smantana, sarea si zaharul. Se amesteca pana dev
mod de preparare
In prima faza se amesteca faina cu margarina pina se omogenizeaza, dupa care se adauga galbenusurile, smantana, sarea si zaharul. Se amesteca pana devine o coca usor de manevrat. Aceasta se imparte in 8 bucati. Fiecare bucata se intinde subtire, se unge cu margarina topita( putin calduta) si se ruleaza. Rulourile se tin o jumatate de ora la rece.
Pentru umplutura se bat albusurile tare la care se adauga zaharul, nuca si aromele. Se scot de la rece rulourile, fiecare rulou se imparte in 7-8 bucati, se intinde fiecare bucata nu foarte subtire, umplutura fiind de cca o lingurita, se ruleaza nu foarte strans si se aseaza in tava cu o forma putin incovoiata. Se lasa in cuptorul incis aproximativ 20minute. Dupa ce se scoate din cuptor se dau prin zahar pudra.
Incearca si Fursecuri linzer
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete salon cu nuca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe