Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Cornulete salon cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
presecan_31725 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In prima faza se amesteca faina cu margarina pina se omogenizeaza, dupa care se adauga galbenusurile, smantana, sarea si zaharul. Se amesteca pana dev

ingrediente

   450gr faina
   250gr margarina(Rama)
   3 galbenusuri
   6 linguri smantana
   sare si 2 linguri zahar
   Pentru umplutura: 250gr nuca macinata
   3 linguri zahar
   3 albusuri
   esenta de rom si un plic de zahar vanilat

mod de preparare

In prima faza se amesteca faina cu margarina pina se omogenizeaza, dupa care se adauga galbenusurile, smantana, sarea si zaharul. Se amesteca pana devine o coca usor de manevrat. Aceasta se imparte in 8 bucati. Fiecare bucata se intinde subtire, se unge cu margarina topita (putin calduta) si se ruleaza. Rulourile se tin o jumatate de ora la rece. Pentru umplutura se bat albusurile tare la care se adauga zaharul, nuca si aromele. Se scot de la rece rulourile, fiecare rulou se imparte in 7-8 bucati, se intinde fiecare bucata nu foarte subtire, umplutura fiind de cca o lingurita, se ruleaza nu foarte strans si se aseaza in tava cu o forma putin incovoiata. Se lasa in cuptorul incis aproximativ 20 minute. Dupa ce se scoate din cuptor se dau prin zahar pudra.
Incearca si Tarte cu branza si pere
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete salon cu nuca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite