Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Cornulete Traditionale!

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
spike4all postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Amestecam faina cu zaharul, drojdia, oul, smantana si untul. Intindem aluatul obtinut cu o grosime de circa 5 mm, apoi taiem patratele si le umplem c

ingrediente

   250 gr. unt
   250 gr. smantina
   1 ou
   1 lingurita zahar
   5 gr. drojdie
   faina cat cuprinde
   rahat sau gem

mod de preparare




Amestecam faina cu zaharul, drojdia, oul, smantana si untul. Intindem aluatul obtinut cu o grosime de circa 5 mm, apoi taiem patratele si le umplem cu gem. Facem triunghiuri si le punem la cuptor.Cand se rumenesc se scot si se lasa la racit!




Se pudreaza cu zahar.


Alte retete recomandate:

Incearca si Fursecuri linzer
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete Traditionale!" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.