Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Cornuri cu nuca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
din ingrediente se prepara o coca traditionala, care se imparte in 4. Se intind pe masa presarata cu faina in forma de dreptunghi, se ung cu margarin

ingrediente

   500 g faina
   250 g margarina
   Sare
   200 ml smantana
   4 galbenusuri de oua
Crema:
   100-250 g nuci
   150 g zahar
   1 lingura gem de caise
   Spuma din 4 albusuri

mod de preparare

din ingrediente se prepara o coca traditionala, care se imparte in 4. Se intind pe masa presarata cu faina in forma de dreptunghi, se ung cu margarina topita si se ruleaza. Se pun pe o tava si se baga la frigider pentru o zi. A doua zi se scot din frigider, se tai bucatele de 1,5 cm si se umple. Pentru umplutura se fierbe zaharul cu nuca in 100 ml apa, si se amesteca cu gemul de caise si spuma din albus de oua. Se baga la cuptorul incins. Dupa ce s-au racit se dau prin zahar pudra.
Alte retete recomandate
Incearca si Cornulete cu rahat, ca la mama acasa
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu nuca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.