admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se dau biscuitii la robot sau se maruntesc cu sucitorul.
Ciocolata se topeste si se amesteca cu margarina.
Apoi se toarna peste biscuitii pisati si se

ingrediente

   200g biscuiti fragezi(eu am folosit Petit Beurre)
   200 g crema de ciocolata
   150 g margarina Unirea
   o cutiuta de branza de vaci proaspata
   2-3 linguri frisca
   100 g zahar pudra vanilat
   un plic de gelatina
   o felie de pepene galben
   5-6 capsuni mari
   2-3 kiwi
   cateva jumatati de miez de nuca
   prajit putin

mod de preparare

Se dau biscuitii la robot sau se maruntesc cu sucitorul.


Ciocolata se topeste si se amesteca cu margarina.


Apoi se toarna peste biscuitii pisati si se amesteca bine pana se omogenizeaza, apoi aceasta pasta o aranjam in castronele captusite cu folie de celofan, formand peretii cosuletelor cu ajutorul unei linguri, se aseaza unul langa altul, mijii de nuca, pe marginea peretelui, viitorului cosulet.


Apoi se dau la congelator cateva minute(20-25) sa se intareasca.


Intre timp pregatim umplutura,mixand frisca cu branza de vaci si zaharul pudra vanilat apoi se adauga gelatina topita la bain marin si turnata in fir subtire.


Se curata cateva fructe, se taie cubulete apoi se incorporeaza in crema de branza.


Se scot cosuletele din castronele, se trag foliile de celofan cu grija apoi se umplu cu crema de branza cu fructe, se orneaza cu feliute de capsuni, kiwi si pepene galben si se dau cca o ora la frigider sa se inchege bine.


Se servesc reci decorate cu frisca.
Pofta buna!





Reteta Cosulete Dulci a fost propusa de ani67 pe forum culinar.ro





Alte retete de sarbatori gasiti aici:


Tort de ziua indragostitilor,


Tort de Valentine's day,


Inimioare din blat de pandispan cu nuca
Incearca si Mini tarte cu crema de vanilie
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete Dulci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.