Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Covrigei cu marmelada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Faina se framanta cu untul moale, apoi se adauga drojdia muiata, iar la final laptele. Se framanta bine aluatul, se sareaza si se lasa apoi in repaus

ingrediente

   600 gr lapte caldut
   60 gr drojdie
   4 lingurite zahar
   1 lingurita sare
   1 kg faina
   100 gr unt
   marmelada
   chimen

mod de preparare




Faina se framanta cu untul moale, apoi se adauga drojdia muiata, iar la final laptele. Se framanta bine aluatul, se sareaza si se lasa apoi in repaus pentru cateva minute. Se imparte coca in mai multe bucati, dupa care se intinde din fiecare cate o foaie. Se pun pe fiecare foaie marmelada si se ruleaza dand forma de covrigel aluatului. Se presara deasupra cu chimen, dupa care se pun covrigeii pe tava si apoi in cuptor, la copt.
Se servesc dupa ce s-au racit.


Alte retete:





Prajituri simple


Ciocolata de casa


Prajitura snikers
Incearca si Fursecuri cu smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu marmelada" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.