Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Covrigei cu susan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a prepara aceasta reteta de covrigei cu susan sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, faina, praf de copt, zahar, lapte, vanilie, susan, sare.

ingrediente

   150 g unt
   1 ou
   300 g faina
   1 praf de copt
   70 g zahar pudra
   2 linguri lapte
   sare
   vanilie
   2 linguri susan.

mod de preparare

Se freaca bine zaharul cu untul si cu galbenusul, se adauga laptele si sarea, praful de copt si vanilia si se amesteca bine. Se adauga apoi faina, se framanta si se lasa la rece timp de 20—30 min. Se formeaza din acest aluat covrigei. Se inmoaie in albus, apoi in susan, se aseaza pe o tava de copt si se coc la foc potrivit.


Pot fi serviti calduti sau reci.
Alte retete recomandate:
Covrigei cu marmelada
Covrigei cu ciocolata
Covrigei cu miere

Incearca si Turta dulce
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu susan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.