Ingredientele de la aluat se amesteca bine, bine si rezulta un aluat moale. Cu ajutorul unei lingurite punem din aluat pe forma de copt incinsa. Aten
Ingredientele de la aluat se amesteca bine, bine si rezulta un aluat moale.
Cu ajutorul unei lingurite punem din aluat pe forma de copt incinsa.
Atentie! Nu puneti mai mult de o jumatate de lingurita.
Îi lasam pana se fac aurii si continuam pana coacem toti fagurii.
Crema:
Trecem prin masina de tocat, rahatul si jumatatea de lamaie, sau mai putina lamaie, dupa cum va place.
Rezultatul se amesteca cu untul.
Lipim fagurii doi cate doi, apoi dam fagurii prin zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta Faguri, un dulce din copilarie a fost propusa de DADI. pe forum culinar.ro
Alte retete cu rahat gasiti aici:
Napolitane cu rahat,
Cornulete cu rahat,
Rahat Lokum
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineBudinca dulce cu branza si paste la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este primul meu desert pregatit...
Budinca dulce cu branza si paste la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii