Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ingredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora.
Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in rondele cat mai mici.
Din ingre

ingrediente

   200 g unt
   300 g faina
   50 g de zahar vanilat
   2 buc galbenusuri de ou
Pentru spuma:
   2 albusuri de ou
   200 g zahar pudra
   1 lingura de suc de lamaie

mod de preparare

Ingredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora.


Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in rondele cat mai mici.


Din ingrendientele ramase, se prepara o spuma care se adauga cu lingurita pe fiecare cerculet.


Se pun la copt in cuptor in prealabil incalzit, dar nu fierbinte (pentru coacere tava nu trebuie unsa).
Alte retete recomandate:








Diplomat


Tarta cu visine
Incearca si Reţetă de preparare a papanaşilor fierti, tavaliti prin pesmet
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.