Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ingredientele pentru aluat se framanta. Din aluat se decupeaza forme mici rotunde (cu un pahar de lichior).Rondelele se pun in tava unsa. Albusurile

ingrediente

   Pentru aluat
   400 g faina
   250 g margarina
   4 galbenusuri
   Â½ pachet praf de copt
   70 g zahar
   Coaja rasa de pe o lamaie
   1 pachet de zahar vanilat
   400 g faina
   250 g margarina
   4 galbenusuri
   Â½ pachet praf de copt
   70 g zahar
   Coaja rasa de pe o lamaie
   1 pachet de zahar vanilat
Pentru crema:
   4 albusuri
   300 g zahar
   200 g nuca de cocos
   Jeleuri

mod de preparare

Ingredientele pentru aluat se framanta. Din aluat se decupeaza forme mici rotunde (cu un pahar de lichior).Rondelele se pun in tava unsa. Albusurile se bat cu zahar pe aburi, se adauga nuca de cocos rasa,apoi cu un dui (un sprit) se preseaza pe fiecare rondela o gramajoara de crema. Jeleurile se taie in patru si cate o bucata se asaza in mijlocul cremei.


Se coc in cuptor incalzit dinainte.


Daca crema nu este suficienta, fursecurile ramase fara crema se pot unge cu marmelada, gem sau se poate prepara inca o portie de crema.
Alte prajituri recomandate
Incearca si Pesmeti gustosi
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.