Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga treptat uleiul, putin sare, rom si la final, faina in ploaie. Se amesteca cu albusurile

ingrediente

   200 ml ulei
   200 g zahar
   3 oua
   300 gr faina
   sare
   3 linguri de zahar pudra

mod de preparare




Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga treptat uleiul, putin sare, rom si la final, faina in ploaie. Se amesteca cu albusurile batute spuma si se omogenizeaza compozitia. Se iau mici gramajoare din compozitie, cu o lingurita, si se asaza pe o tava. Se introduce tava in cuptor si se lasa la copt pana se rumenesc.
Se pudreaza cu zahar pudra si se servesc a doua zi.





Alte retete de dulciuri:





Aluat frantuzesc Tiramisu Clatite
Incearca si Fursecuri cu lime
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.