Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri cu doua feluri de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ghriba – Fursecuri marocane cu susan (reteta video)"
 
1. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea (ingredientele uscate).
2. In alt castron se bate untul cu zaharul si zaharul vanil

ingrediente

   2 1/4 cani faina (cana de ceai
   de 250ml)
   1 plic praf de copt
   putina sare
   200g unt
   1 1/2 cani zahar
   2 oua mari
   2 pliculete zahar vanilinat
   200g ciocolata alba taiata bucatele mici
   200g ciocolata neagra taiata

mod de preparare

1. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea (ingredientele uscate).


2. In alt castron se bate untul cu zaharul si zaharul vanilinat pina se transforma in crema.


3. Se adauga ouale peste unt, unul cite unul, si se mixeaza in continuare. se adauga treptat si faina.


4. Se framinta coca si se mai adauga faina daca e necesar, se adauga si ciocolata taiata bucatele.


5. Se da forma de fursec in palma si se coc la 175 de grade celsius pina se coloreaza putin pe margine.
Pofta buna!





Reteta Fursecuri cu doua feluri de ciocolata a fost propusa de jenny_kap pe forum culinar.ro





Alte retete de fursecuri gasiti aici:


Stelute si inimioare cu banane,


Spitzbuben - fursecuri de craciun,


Trandafirasi
Incearca si Cornulete cu rahat, ca la mama acasa
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu doua feluri de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite