Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri cu drojdie de bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat putin ouale cu zaharul si vanilia. Se adauga drojdia amestecata cu smintina separat, apoi untul si faina. Se framinta bine, se lasa aluatul la

ingrediente

   200 gr unt
   200 gr faina
   100 gr. zahar
   1 lingurita drojdie
   1 lingura smintina
   2 oua
   vanilie
   150-200 gr marmelada

mod de preparare

Se bat putin ouale cu zaharul si vanilia. Se adauga drojdia amestecata cu smintina separat, apoi untul si faina. Se framinta bine, se lasa aluatul la loc rece timp de 20-25 minute, apoi se intinde o foaie subtire care se taie cu paharul de apa, in rotogoale. Se unge doua treimi din fiecare rotogol cu marmelada, impaturindu-l apoi in trei si avind grija ca pe deasupra sa fie treimea neunsa cu marmelada. Se asaza in tava la distanta ca sa aiba loc sa creasca, se lasa 5-10 minute in tava apoi se unge fiecare cu putin ou batut si se da la cuptor la foc potrivit, lasind sa se rumeneasca putin.
Incearca si Mere coapte cu nuca, stafide si lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu drojdie de bere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite