Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri cu dulceata de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Alina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca totul, astfel incit sa iasa un aluat potrivit. Se pune pentru o ora in frigider, impaturit in folie. Dupa, se intinde o foie de cza. 3-4 m

ingrediente

   Aluat: 300 gr. faina
   150 gr. zahar
   coaja de lamiie
   1 ou
   200 gr. unt sau margarina Umplutura: 150 gr. dulceata de caise
   2 linguri de tuica de caise (facultativ)
   1 lingura miere
   scortisoara

mod de preparare

Se amesteca totul, astfel incit sa iasa un aluat potrivit. Se pune pentru o ora in frigider, impaturit in folie. Dupa, se intinde o foie de cza. 3-4 mm si se taie modele de Craciun, dar atentie la numar pentru ca trebuie sa fie numar par. Se coc cca. 15 min. la foc potrivit.
Dulceata se incalzeste cu totul. Se intinde calda pe fusecurile calde inca si se lipesc cite doua. Se pudreaza cu zahar pudra si zahar vanilat.


Cu timpul se fragezesc.
Incearca si Castagnole cu lichior de cafea
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dulceata de caise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.