Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri cu dulceata de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Alina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca totul, astfel incit sa iasa un aluat potrivit. Se pune pentru o ora in frigider, impaturit in folie. Dupa, se intinde o foie de cza. 3-4 m

ingrediente

   Aluat: 300 gr. faina
   150 gr. zahar
   coaja de lamiie
   1 ou
   200 gr. unt sau margarina Umplutura: 150 gr. dulceata de caise
   2 linguri de tuica de caise (facultativ)
   1 lingura miere
   scortisoara

mod de preparare

Se amesteca totul, astfel incit sa iasa un aluat potrivit. Se pune pentru o ora in frigider, impaturit in folie. Dupa, se intinde o foie de cza. 3-4 mm si se taie modele de Craciun, dar atentie la numar pentru ca trebuie sa fie numar par. Se coc cca. 15 min. la foc potrivit.
Dulceata se incalzeste cu totul. Se intinde calda pe fusecurile calde inca si se lipesc cite doua. Se pudreaza cu zahar pudra si zahar vanilat.


Cu timpul se fragezesc.
Incearca si Tarta cu crema
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dulceata de caise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite