Intr-un castron mai mare mixam la viteza maxima untul impreuna cu zaharul pana cand obtinem o crema pufoasa. Adaugam coaja de lamaie verde, sucul de lamaie verde si esenta de vanilie.
Intr-un castron mai mic amestecam faina, amidonul si sarea. Adaugam acest mix de faina la crema de unt si amestecam pana obtinem un aluat compact.
Impartim aluatul in 2 bucati si le transferam pe hartii de copt. Cu ajutorul hartiilor modelam 2 suluri cu diametrul de 2 cm.
Punem sulurile de aluat la congelator (pentru 30 de minute) sau la frigider (pentru o ora).
Scoatem sulurile de aluat de la rece, le desfacem din hartia de copt si taiem din ele felii groase de 1/2 cm. Feliile astfel obtinute le punem in tava de copt si le introducem la cuptorul incins pentru 15 minute. Sunt gata atunci cand au capatat o culoare usor galbuie. Le scoatem pe un gratar sa se raceasca usor, dar nu sa se raceasca complet! Cat inca sunt calde, le dam prin zahar pudra si le asezam pe un platou.
Au un gust minunat de lamaie verde.
Sunt perfecte alaturi de un ceai.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe