Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri cu nuga

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Nuga se taie cuburi si se amesteca cu faina, zaharul pudra, alunele, scortisoara, praful de cuisoare si untul taiat marunt. Se adauga romul si oul, a

ingrediente

   100 gr nuga
   200 gr faina
   50 gr zahar pudra
   150 gr alune
   1 lingurita scortisoara
   1 praf de cuisoare
   150 gr unt
   2 lingurite rom
   1 ou
   250 gr ciocolata amaruie
   120 gr ciocolata alba

mod de preparare




Nuga se taie cuburi si se amesteca cu faina, zaharul pudra, alunele, scortisoara, praful de cuisoare si untul taiat marunt. Se adauga romul si oul, apoi se framanta bine aluatul. Se infasoara in folie si se lasa la rece 30 de minute. Se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm si se decupeaza cerculete mici. Se coc in cuptorul incins 12 minute, apoi se lasa la racit. Se topeste ciocolata amaruie in bain-marie, apoi se pun fursecurile in ea, pana la jumatate.

Se topeste ciocolata alba si se decoreaza. Alte retete de dulciuri:





Ciocolata de casa Chec pufos Cornulete cu rahat
Incearca si Biscuiti evantaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuga" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.