Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri cu rom, sunt necesare urmatoarele ingrediente: rom, unt, zahar, ou, nuci, faina, zahar vanilat, zahar tos.

ingrediente

   1/2 pahar unt proaspat
   1/2 pahar zahar pudra
   1 ou
   1 paharel rom
   1/2 pahar nuci pisate marunt
   1 praf zahar vanilat
   faina cat cuprinde
   1 ou pentru uns
   2—3 lingurite zahar tos.

mod de preparare

Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga oul si se mai freaca pana incepe sa faca basici. Se pune romul, zaharul vanilat, nucile si se framanta cu faina necesara pentru a obtine un aluat potrivit de tare.




Se lasa aluatul lucrat 20—30 min la rece apoi foarte repede se intinde o foaie de 1 cm grosime, se taie cu paharul sau formele de fursecuri, se unge fiecare cu ou, se presara cu zahar si se aseaza in tava de copt unsa. Se da la cuptorul bine infierbintat, la foc potrivit. Se scot din tava fierbinti.


Se servesc pudrate cu zahar.




Alte retete recomandate:




Spuma de capsuni




Prajitura cu visine




Pandispan pufos

Incearca si Piscoturi bune
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu rom" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.