Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri de iarna

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:20m 
gatire reteta 30m 
ladydi postat de
Postat pe: 04-01-2018
Adaugă în cartea de bucate
Fursecuri fragede pentru sărbători si numai. Reteta de iarna.

ingrediente

8 portii

   350 g faina
   225 g unt
   150 g zahar pudra
   1 galbenus crud
   2 galbenusuri fierte
   1 lingurita esenta vanilie
   un praf de sare
   gem de cirese
   zahar pudra

mod de preparare

Freacăm untul cu zahărul pudra, apoi adaugăm galbenușul crud și cele fierte pasate,esența vanilată și făina amestecată cu sarea.
Frământăm aluatul până se desprinde de pe măini, îl înfășurăm în folie alimentară și îl dăm la frigider pentru 2 ore.
Întindem aluatul pe masa presărată cu făină, îl decupăm în forme de crăciun (stea, braduț, clopoțel. etc.) și așezăm fursecurile în tava tapetată cu hârtie de copt.
Le coacem circa 10-12 minute la 180 de grade.
Le lăsăm să se răcească apoi le lipim două căte două cu dulceață și apoi le pudrăm cu zahăr pudră.
Poftă bună!
Incearca si Nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de iarna" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.