Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri mentolate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a prepara aceasta reteta delicioasa de fursecuri mentolate sunt necesare urmatoarele ingrediente: miere, ulei, faina, praf de copt, ulei de menta.

ingrediente

   2 cescute miere
   2 cescute ulei
   5 cescute faina
   3/4 lingurita praf de copt
   15 picaturi ulei de menta.

mod de preparare

Se bate spuma mierea cu oul, se adauga uleiul si se amesteca bine. Se pune apoi praful de copt si uleiul de menta si se mai amesteca inca 5—6 min. La sfarsit se adauga faina putin cate putin, amestecand neincetat pentru a se evita formarea cocoloaselor. Se ia din aceasta compozitie cate o lingurita si se aseaza gramajoare pe o tava de copt unsa cu unt la distanta de patru cinci centimetri, ca sa aiba loc sa creasca. Se pune la cuptor la foc potrivit. Se scot din tava calde.


Se servesc calde.




Alte retete recomandate:




Prajituri simple




Pasca cu branza




Lapte de pasare

Incearca si Fursecuri cu nuca
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri mentolate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite