Mixam untul cu zaharul si sarea, esenta de vanilie, coaja de portocala, adaugam cate 1-2 linguri de apa care am amestecat-o cu otet, 2-3 linguri faina. Mixam bine, alternand apa cu faina pana ce se termina. La final, framantam cu mana pana obtinem un aluat omogen si nelipicios.
Formam suluri cam de grosimea unui deget, taiem bucati de cca. 4-5 cm lungime pe care le vom presa usor cu furculita.
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptorul incalzit, cca. 15 min, le lasam sa se raceasca complet inainte sa le umplem cu crema.
Intr-un vas adaugam laptele, cacaua, zaharul, lasam sa fiarba cca. 25 min pana ce se ingroasa usor, luam de pe foc si adaugam untul taiat cubulete, amestecam si lasam sa se raceasca complet.
Pentru glazura adaugam toate ingredientele intr-un vas, punem pe foc pana ce se topeste zaharul, lasam sa se raceasca.
Lipim cate 2 fursecuri, presam usor pentru a se indeparta excesul de crema care poate iesi prin parti.
Inmuiem fiecare fursec cu varful in glazura si apoi prin nuca de cocos.
Le lasam pe o suprafata dreapta (tava/gratar) pana ce se intareste glazura.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe