Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri scoici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru fursecurile scoici se face un aluat care se imparte in 5 parti egale. Acestea se servesc umplute cu crema.

ingrediente

   4 galbenusuri
   600 g faina
   200 g smantana
   50 g apa
   o lingura untura
   sare
   coaja de lamaie
   50 g margarina topita
    
crema:
   4 albusuri
   300 g zahar
   zeama de la o lamaie

mod de preparare

Pentru fursecurile scoici se face un aluat care se imparte in 5 parti egale, apoi fiecare parte se intinde cu sucitorul si se unge cu 50 g margarina topita, dupa care se lasa la rece timp de doua ore sau de seara pana dimineata. Se face o crema din 4 albusuri, 300 g zahar, zeama de la o lamaie si se bat bezea. Se intinde foaia si se taie sub forma de patrate, ca la coltunasi, dupa care se pune cate o lingurita de bezea si o bucatica de nuca taiata sau rahat taiat cubulete si se coc la foc potrivit.


Fursecurile scoici se umplu cu crema si se servesc.

Incearca si Bulgarasi de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri scoici" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.