Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Gris pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Grisul se fierbe in lapte cu zahar vanilat, sare si zahar. Compozitia se niveleaza pe o suprafata neteda, sa aiba 1 cm grosime. Se lasa la racit, se t

ingrediente

   Â½ l lapte
   8 linguri gris
   1 pachet zahar vanilat
   zahar dupa gust
   un praf de sare
   putina faina
   un ou
   ulei

mod de preparare

Grisul se fierbe in lapte cu zahar vanilat, sare si zahar. Compozitia se niveleaza pe o suprafata neteda, sa aiba 1 cm grosime. Se lasa la racit, se taie in patrate care se tavalesc prin faina si ou batut si se rumenesc in ulei.
Se poate servi cu mere, marmelada fierbinte, scortisoara, iar ca fel de mancare de sine statator este un desert delicios.





Alte retete dulciuri recomandate





Ciocolata de casa


Spuma de capsuni


Tarta cu visine
Incearca si Corn de vanilie
Daca ti-a placut reteta noastra "Gris pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.