Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Ineluse de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
bodea_30314 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se framanta un aluat din: faina, unt, zahar, galbenusuri, 50 gr. ciocolata (inmuiata cu putin lapte) si praful de copt nestins.
Se intinde in foaie s

ingrediente

   200 gr. faina
   150 gr. unt
   100 gr. zahar
   3 galbenusuri
   150 gr. ciocolata
   1-2 pliculete zahar vaniliat
   1-2 linguri lapte
   2 lingurite praf de copt

mod de preparare

Se framanta un aluat din: faina, unt, zahar, galbenusuri, 50 gr. ciocolata (inmuiata cu putin lapte) si praful de copt nestins.

Se intinde in foaie subtire.

Se taie cu doua forme diferite (cu un pahar mai mare si unul mai mic).

Inelusele se coc in cuptorul incalzit in prealabil. Cand s-au racit se imbraca in glazura de ciocolata.
Incearca si Piscoturi de sampanie
Daca ti-a placut reteta noastra "Ineluse de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.