Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Napolitane cu cacao si menta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se da 1/2 ora la rece, apoi 1/2 ora se lasa in bucatarie.
Se intinde folosind zahar pudra in grosime de 1 cm. Se coc 12 min in diferite forme. Se pudr

ingrediente

Aluat:
   1/2 cup unt + 6 linguri cacao + 1 cup zahar + 1 ou+ esenta vanilie+ 1 tbsp lapte+ 1 1/2 faina
Crema:
   1 albus de ou se bate cu 1 1/2 cups zahar si esenta de menta ( sau esenta de portocale
   sau de migdale)

mod de preparare

Se da 1/2 ora la rece, apoi 1/2 ora se lasa in bucatarie.


Se intinde folosind zahar pudra in grosime de 1 cm. Se coc 12 min in diferite forme. Se pudreaza cu zahar.


Daca se fac rotunde se pot umple cu crema .


Se adauga zahar pana rezulta un, aluat. Se ia o bucatica si se face ca o mingiuta in mana, apoi se aplatizeaza intre 2 fursecuri.


Seamana cu spuma de la crema de biscuiti.



Pofta buna!





Reteta Napolitane cu cacao si menta a fost propusa de alessia antonia pe forum culinar.ro





Alte retete de napolitane gasiti aici:


Napolitane cu rahat,


Napolitane cu foi "Lica",


Tort de napolitane
Incearca si Piersici
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu cacao si menta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.