Nucile vieneze caramelizate se pregatesc asa: se pun la fiert, pe foc mic zaharul cu apa si se amesteca continuu. Se adauga apoi jumatatile de miez de nuca si se lasa la fiert pana scade apa si incep nucile sa se rumeneasca. Se sfarama biscuitii, apoi se adauga peste compoztia de caramel cu nuci. Se lasa sa scada lichidul si se rastoarna amestecul pe un platou, dupa care se intinde repede, sa nu se lipeasca nucile intre ele. Se presara cu miezul de nuca macinat.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe