Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor cu iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Dana25 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Reţetă de preparare a papanaşilor. Toate ingredientele se amesteca bine,apoi se fierb pana ce este fiert grisul, apoi se ia de pe foc si cu lingura se fac gramajoare care se dau prin pe

ingrediente

   Reţetă de preparare a papanaşilor
   4 linguri zahar
   4 linguri gris
   doua iaurturi a 200g
   2 oua
   3 vanilii
   80g unt
   sare
   coaja de la o lamaie

mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca bine,apoi se fierb pana ce este fiert grisul, apoi se ia de pe foc si cu lingura se fac gramajoare care se dau prin pesmet(calit in prealabil si amestecat cu zahar).
Se pot servi calzi cu smantana sau reci.
Incearca si Fursecuri cu ciocolata si migdale
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor cu iaurt" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.