Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Patratele de zapada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
andreeachinesefood postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Reteta de prajitura patratele de zapada este o reteta delicioasa si usoara. Pentru a pregati acest desert cu ciocolata aveti nevoie de alune, biscuiti de orez expandat si niste fructe uscate.

ingrediente

   250 g ciocolata alba
   100 ml lapte condensat
   3 biscuiti de orez expandat
   100 g alune de padure
   1 ceasca de fulgi de cocos
   50 g merisoare uscate
   50 g papaya deshidratat

mod de preparare

Biscuitii de orez se faramiteaza in bucati mici, alunele de padure se prajesc in cuptor si se toaca mare.
Ciocolata alba si laptele condensat se pun la topit intr-un vas pe baie de abur.
Intr-un castron mai mare se pun toate ingredientele dupa cum urmeaza: biscuitii de orez expandat facuti bucati mici si nuca de cocos, apoi cranberries, papaya, alunele de padure. Se amesteca bine toate, si peste ele se toarna ciocolata topita. Se amesteca repede totul pentru ca ciocolata sa le combine pe toate.
Compozitia se pune intr-o cutie de plastic tapetata cu folie alimentara si se da la frigider pentru 3 ore.


Prajitura patratele de zapada se taie in patratele cu un cutit bine ascutit.

Incearca si Pesmeti tigarete
Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele de zapada" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.